Tørr skjede

PH VERDI SPESIELT TILPASSET UNDERLIVET
GODKJENT AV ASTHMA ALLERGY NORDIC
PARFYMEFRI

Vaginal tørrhet er en plage som oppleves ofte under og etter overgangsalder eller graviditet, men trange bukser, stress, hard trening eller hormonelle forandringer gjør at tilstanden forekommer hos kvinner i alle alder. Plagen kan føre til lukt, kløe og ubehag i underlivet, samt smertefullt samleie. Vivag har utviklet et hormonfri alternativ til deg som ønsker rask og effektiv lindring av tørrhet, eller bare en mild glidekrem som gjør at du kan nyte sex.

Vivag® Intimgel

Vivag® intimgel hjelper mot vaginal tørrhet. Det er en fuktighetsgivende gel med lav pH som lindrer irritasjon og ubehag i underlivet. Vivag® intimgel er helt fri for hormoner, konserveringsmidler og parfyme.

Når kan du bruke produkt

Vivag® Intimgel kan brukes ved vaginal tørrhet knyttet til graviditet eller overgangsalder. Gelen gir ekstra fuktighet i skjeden for at hudbarrieren skal opprettholdes, og den er helt hormonfritt.

Blir du sår etter samleie eller menstruasjon? Ønsker du en glidekrem som ikke er så klissete? Har du behov for lindring etter en lang sykkeltur? Da vil Vivag® Intimgel også være et godt alternativ.

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOGGA IN eller BLI MEDLEM