Vanlige spørsmål

  • Start / Vanlige spørsmål
Hvorfor skal jeg bruke intimsåpe og ikke vanlig dusjsåpe for kroppen? Svar
Huden i underlivet er mer følsom sammenlignet med huden på resten av kroppen. Det er derfor viktig å bruke produkter tilpasset den intime sone med lav pH-verdi. I underlivet finnes en rekke gunstige bakterier, som har til formål å opprettholde den naturlige balansen og bekjempe de uønskede bakterier som f. eks kan medføre bakteriell ubalanse.
Hvor ofte kan jeg bruke intimpleieprodukter? Svar
Vivag er utviklet slik at du kan bruke produktene daglig og etter behov.
Hvorfor er lukten kraftig, selvom jeg vasker meg hver dag? Svar
Hvis man opplever en sjenerende lukt fra underlivet har det ikke nødvendigvis noe å gjøre med hvor ofte man vasker seg. Lukten kan skyldes en forhøyet pH-verdi pga. manglende melkesyrebakterier i bakteriefloraen i vagina. Vi anbefaler derfor at du kontakter din lege for å få det undersøkt slik at du kan få den rette behandling, dersom det trengs.
Kjæresten min sier at jeg lukter fisk? Svar
Ja, dessverre kan man som kvinne oppleve å lukte fisk i underlivet og det ingen hyggelig opplevelse - spesielt ikke hvis man er seksuelt aktiv. Lukten oppstår typisk i forbindelse med samleie og fordi det er oppstått en ubalanse i den vaginale bakterieflora. Den sjenerende lukten kommer av at de uønskede bakteriene er i flertall, samt at pH-verdien er stiger. Dette kan du rette opp i f. eks ved hjelp av Vivag Balanse vaginalkapsler, som gjenoppretter den naturlige bakterieflora i underlivet.
Hva skal jeg gjøre hvis jeg opplever vond lukt? Svar
Hvis du opplever vond lukt i mindre grad kan du prøve å anvende Vivag intimsåpe eller Vivag intimservietter, som begge kan være med på å fjerne vondt lukt fra den intime sone.
Hva kan jeg gjøre for å opprettholde en naturlig balanse i den intime sone? Svar
Det er flere ting du kan gjøre.:
Bruk intimpleieprodukter.
Skyll godt med vann i dusjen og sørg for og tørk deg godt.
Husk alltid og "tørk bakover" i forbindelse med toalettbesøk.
Husk å skifte bind / tamponger ofte i forbindelse med menstruasjon.
Når du har badet, pass på å ikke behold våt bikini eller badedrakt på alt for lenge.
Hvorfor får jeg nupper etter intimbarbering? Svar
Noen kvinner opplever en irritasjon av huden etter intimbarbering. Det kan skyldes en sensitiv hud, men det kan også skyldes bruk av uegnede produkter ved barberingen. I tillegg skal det sies at dersom man ikke er grundig nok med hygienen, kan man oppleve å få en irritert hud – f. eks røde nupper. Sørg derfor alltid å anvende rene redskaper og vask huden godt etterpå, f. eks med Vivag intimsåpe.
Når kan man begynne å bruke Vivag? Svar
Du kan bruke Vivag® produkter som intimsåpene og intimservietter fra første menstruasjon og puberteten. Vivag® pluss vaginalkapsler må ikke brukes av barn under 12 år.
Hvorfor skal jeg bruke intimpleieprodukter? Svar
Intimpleieprodukter, som f. eks intimsåpe, intimservietter etc., er tilpasset til den intime sone og har en lav pH-verdi som svarer til pH-verdien i intimsonen.
Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOGGA IN eller BLI MEDLEM